Добредојдовте

Во најголемата интернет продавница за тротинети, велосипеди и скутери во Македонија.

 
 
 
 

Нашиот сервис тим ви е секогаш на располагање

 

Искористете ја можноста! На 6 рати без камата

ТРОТИНЕТИ

Изберете тротинет или електричен тротинет од познатите брендови XIAOMI, NINEBOT SEGWAY, MS ENERGY..

ВЕЛОСИПЕДИ

Кликнете и пронајдете го вашиот идеален велосипед. Голем асортиман велосипеди од брендовите KROSS, LE GRAND, IDEAL, VENERA..

СКУТЕРИ

Најголем избор на скутери во Македонија. Кликнете и пронадете го вашиот омилен скутер 50сс, 125сс, 200сс, 300сс

ТРОТИНЕТ - ОПРЕМА

ПРОИЗВОДИ

КАЦИГИ

ТОРБИЦИ

ДРЖАЧИ ЗА МОБИЛЕН

БРАВИ/КАТАНЦИ/САЈЛИ

РЕТРОВИЗОРИ

ДРЖАЧИ ЗА ШИШЕ

ТРОТИНЕТ - ДЕЛОВИ

ПРОИЗВОДИ

ПОЛНАЧИ

БАТЕРИИ

РАЧКИ

СВЕТЛО

БРАНИЦИ

КОЧНИЦИ

ТРОТИНЕТ - ГУМИ

ПРОИЗВОДИ

ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ

Зошто е-мобилност?

Свесни сме дека урбаниот живот е неисцрпен извор на загриженост. Но, барем лесно може да ги решите сообраќајните. Можете да се движите низ градот без да се грижите дали ќе навлезете во сообраќаен метеж. Не грижете се за емисијата на СО2. Не грижете се за наоѓање паркинг место. Не грижете се за постојано одложување на состаноците.

КОН ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ

ТРОТИНЕТИ ЗА ДЕЦА

КЛИКНЕТЕ И ИЗБЕРЕТЕ ТРОТИНЕТ ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ

КОНТАКТ

070306729